Massage

Biodynamische massagetherapie: massage voor ontspanning en vitaliteit

Een eenvoudige aanraking doet spanning smelten en geeft een gevoel van thuiskomen

Als je last hebt van spanning, je jezelf teveel uitput, klachten hebt waar geen medische oorzaak voor gevonden is of als je het gewoon fijn vindt om een massage te krijgen dan is biodynamische massagetherapie zeer geschikt voor jou.

Door aanraking en door oefeningen wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen. Bijvoorbeeld door je adem te volgen. Overtollige spanning wordt afgevoerd en gestagneerde energie kan gaan stromen. Ook krijgt je lichaam door de aanraking de mogelijkheid om te herstellen.

In het lichaam zijn ervaringen, overtuigingen en gevoelens opgeslagen. In deze massagetherapie word je uitgenodigd hier contact mee te maken en waar te nemen wat er in je lichaam gebeurt waardoor spanning kan worden losgelaten .Er ontstaan inzichten hoe je geneigd bent spanning vast te houden en wat je in het dagelijks leven kunt doen om dit te voorkomen. Je leert naar je lichaam te luisteren waardoor je weer in contact komt met jezelf. Je leert jezelf te reguleren bijvoorbeeld hoe je jezelf steun kunt geven als je dat nodig hebt.

Ik werk vanuit een open en liefdevolle benadering. Ik stem de massages af op jouw wensen of klachten. Door je lichaam beter te leren voelen zul je in je dagelijks leven meer rekening houden met de signalen die je lichaam geeft. Je put je lichaam daardoor niet meer uit waardoor klachten verminderen. Je zult je in plaats van uitgeput weer vitaal voelen.

Wat biedt dit mij?

  • Dat je je tempo kunt aanpassen en niet meer over je grenzen gaan
  • Dat je meer contact met je lichaam ervaart waardoor je rekening houd met de signalen die je lichaam je geeft
  • Dat je je vrijer in je lichaam voelt.
  • Dat je jezelf kunt reguleren waardoor spanning in je lichaam afneemt
  • Dat je meer vitaliteit ervaart.

Meer informatie: www.biodynamischetherapie.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *